måndag 13 augusti 2012

detaljskiss över blivande badrumsinredning

jag fick en rejäl låsning förra veckan och skissade upp hela (!) badrummet i exakta mått inkluderat all inredning och interiör vi beställt. det blir likt ett kvitto på att allt kommer att gå ihop utan att behöva gå på tabbarna när väl de byggs.. eller i alla fall minimera de situationer som kommer uppstå under bygget. här är en vy från västra väggens inredning:


efter timvis med sökande efter en passande badrumsinredning gällandes skåp och lådor bestämde vi oss tillslut för att kontakta ett urval av möbelsnickare för att se vad de skulle kunna erbjuda oss. just för detta ändamål kom min CAD-skiss otroligt väl till hands för att kunna kommunicera layout samt exakta mått.


 vi får se hur det blir, men vår förslag till skåpluckornas "speglar" är samma fasning som varje spegeldörr har i hela huset. en enkel, men elegant fasning som vore trevligt att bygga vidare på. flera av kökens skåpluckor har nämligen samma fasning och vårt framtida kök planeras ha samma fasning på de luckor och lådor som kommer byggas där... vi får väl se hur det blir ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar