torsdag 19 januari 2012

kökett

Vi bor nu egentligen på hela bottenvåningen - ett rum som är vardagsrum / bibliotek med kakelugn i, ett sovrum, ett kök, ett 40-talsbadrum, en hall och en iskall veranda är den stora lägenheten på bottenvåningen. Nu använder vi köktvå (det orange-gröna) mer och mer som kontor och just nu sitter jag i salen där pianot, hörnet med mormor och morfars fåtöljer och datorn just nu står.


Rummet med burspråket kommer det vara ett av de göttigaste rummen sen, tyvärr är kakelugnen söndereldad och måste sättas om, det lär dröja innan det blir av.
Men - köket. Vi kommer ju att flytta upp och hyra ut härnere från och med i höst så jag har gjort lite förbättringar. Fläkt - IKEA. 50-talshandtag till luckorna - Tradera. Mycket mycket bättre än de där vidriga svartgråspräckliga handtagen..
 

Där kylen nu står fanns en bänk innan, den försvann. Brann bra gjorde den. Gamla kylen satt i ett hål som finns kvar in höger om kylen, så där det är en tom yta som på bilden skuggas av fläkten lite, där ska jag snart göra ett par hyllor till kokböcker och sånt.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar